Crunchy z jagodami i jogurtem

Crunche to doskonały dodatek do serka, jogurtu, czy też mleka. Dodając jeszcze owoce mamy smaczne i lekkie śniadanie. Ta wersja jest z dodatkiem mrożonych jagód. Gotowe mieszanki z serii Coś na ząb przygotowała firma Kupiec, to w przepisie to crunchy naturalne z wysoką zawartością błonnika.

Składniki:

1 op. crunchy naturalne Kupiec
kilka łyżek jogurtu greckiego
3 łyżki jagód mrożonych

Część jogurtu mieszamy z jagodami, można osłodzić do smaku, ale ja nie lubię, przekładamy na dno naczynia, to posypujemy połową crunchy. Przykrywamy je resztą jogurtu, posypujemy jagodami. Obsypujemy crunchy i owocami. Robimy kleks z jogurtu i dekorujemy melisą.

Polecam, jest to pyszne połączenie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *