Napięcie konkursowe trwa od wczoraj, gdyż wyniki konkursu „Karnawałowe pyszności z Russell Hobbs” miały być ogłoszone wczoraj, ale z przyczyn niezależnych ode mnie ogłoszenie ich przedłużyło się o jeden dzień na prośbę organizatora firmy Russell Hobbs. Konkurs podzielony jest na dwa etapy: etap I odbywał się na 14 blogach kulinarnych, każdy z blogerów wybierał przepis, który przejdzie do II etapu konkursu , przyznawał też po 3 wyróżnienia.
Moi czytelnicy okazali się niezawodni i przysłali mi sporo ciekawych karnawałowych przepisów i fajnych zdjęć do nich. Wszystkie zgłoszone przepisy można obejrzeć w specjalnie stworzonym na potrzeby konkursu albumie. Jednak nagroda była tylko jedna, po wspólnych konsultacjach ustaliliśmy z Piotrem, że ja wybieram 2 przepisy i on 2. Decyzję co do nagrody głównej podjęłam samodzielnie, miałam świadomość, że zdjęcie i przepis muszą stanąć do walki z najlepszymi wybranymi na pozostałych 13 blogach i musi być to najlepszy przepis i zdjęcie spośród nadesłanych na konkurs.
- Do II etapu wytypowałam „Zapiekane małże pod parmezanową pierzynką” Ewy Angrockiej i to ona otrzyma szatkownicę Desire marki Russell Hobbs oraz zestaw gadżetów marki Russell Hobbs, powalczy też o robot planetarny Desire marki Russell Hobbs, jej przepis poddany będzie głosowaniu fanów marki Russell Hobbs. ETAP II konkursu odbywać się będzie w aplikacji konkursowej na stronie marki Russell Hobbs na FB w terminie: od 24 lutego 2014 od godziny 12:00 do 9 marca 2014 do godziny 23:59.Ogłoszenie wyników II etapu nastąpi 12 marca 2014.
A trzy wyróżnienia w postaci 3 zestawów gadżetów (upominków) marki Russell Hobbs otrzymują:
– Nowacka Barbara za „Imprezowe ślimaczki hawajskie”
– Saczyński Jerzy za przepis na „Piekielną zupę JURKA”
– Wójcik Ewelina za „Egzotyczny torcik bezowy”
Serdecznie dziękujemy wszystkim za udział w karnawałowym konkursie i zapraszamy na kolejne, których nigdy nie brakuje na naszym blogu.
Ale się cieszę! Dziękuję serdecznie!!! :*
Bardzo dziękuję! 🙂